Amundsen treningssamling på Dyranut, 23- 25.jan og 30.jan -1.feb 2015.

Dei to siste helgene i Januar 2015  (23- 25.jan og 30.jan -1.feb) arrangeres det Amundsen treningssamling på Dyranut.

Samlinga går ut på å forbereda seg til  Expedition Amundsen  www.xtremeidfjord.no  og  andre ekspedisjonar, men og for deg som generelt  vil verta tryggare i vinterfjellet. Me skal dra pulk, tester utstyr, navigerer etter kart/ kompass og GPS både i dagslys og mørke, slå opp telt, sikring av utstyr, lage mat på primus, sove i telt, mm Agenda for helgene vert tilsendt ved henvendelse : post@dyranut.com

Instruktører:

Kari Varberg Øydvin - Er grunder av Expedition Amundsen, og deltaker i 3 av løpene. 2 Grønlandsekspedisjoner bak seg. Aktiv i Røde Kors i fleire tiår med hovedvekt på fjellredning og veiledning. Elsker det gode liv -med å vera på tur!

Hans Kristian Halvorsen - Har mer enn 20 års erfaring som instruktør innenfor felttjeneste, vintertjeneste og overlevelse i Forsvaret. Ledet ekspedisjoner på Grønland og Svalbard. Guidet turer i norske fjellområder under alle årstider. Jobber til daglig med mental trening, team- og lederutvikling. Gjennomførte Expedition Amundsen i 2014.